15/7/13

ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ


Την ώρα που:
-2.500 εκπαιδευτικοί βγαίνουν (για αρχή) σε διαθεσιμότητα(δηλ. απολύονται)
-20.000   μαθητές πρέπει να αλλάξουν επαγγελματική κατεύθυνση ή να πάνε σε ιδιωτικές  σχολές και οι οικογένειές τους να υποστούν και άλλη αφαίμαξη.
Την ίδια ώρα ο άθλιος  «υπουργός παιδείας» εγκαινιάζει ιδιωτικό ΙΕΚ που έχει συναφείς ειδικότητες με αυτές που ο ίδιος καταργεί στο δημόσιο σχολείο, για χάρη των ιδιωτικών  ΙΕΚ.
Την   ώρα που:
-Το προσδόκιμο ζωής  πέφτει, στο ΕΣΥ κλείνουν κρεβάτια ,τμήματα και ολόκληρα νοσοκομεία οδηγούνται σε λουκέτο
Την ίδια ώρα  2500 υγειονομικοί οδηγούνται σε διαθεσιμότητα(απόλυση) και ο πολίτης πληρώνει κάθε μέρα και περισσότερα για να καλύψει τις ανάγκες του σε φάρμακα και υπηρεσίες υγείας .(Το ότι έχουν αυξηθεί οι διαφημίσεις στα κανάλια των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών μόνο τυχαίο δεν είναι)    
Την ώρα που οι άθλιοι παραχωρούν στους φίλους τους «επενδυτές» φοροαπαλλαγές και  ξεπούλημα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,
την ίδια στιγμή  χιλιάδες μικρές και μεγάλες εταιρίες βάζουν λουκέτο είτε γιατί δεν μπορούν να επιβιώσουν, είτε γιατί οι ιδιοκτήτες τους τις παρατάνε για να πάνε αλλού με μόνο κίνητρο το κέρδος. Παράδειγμα ο κος  Δαυίδ    που αφού έβαλε λουκέτο στην ΚΑΤΣΕΛΗΣ, τοποθετήθηκε σαν ανταμοιβή στη ΕURΟΒΑΝΚ(που επιβιώνει  χάρη  στους δικούς μας φόρους) και του δίνουν σαν προίκα το ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΙΡΙΟ. Σας θυμίζει μήπως τον Σάλλα της ΠΕΙΡΑΙΩΣ και την «πώληση» της ΑΤΕ;
Όταν η ανεργία φτάνει στο 27% και στους νέους το 60% οι άθλιοι μιλούν για success story   την ίδια στιγμή που η λέξη  μετανάστευση είναι η πρώτη λέξη που ακούς παντού μαζί με το βουβό κλάμα ενός ολοκλήρου λαού .     
Το ίδιο  σκηνικό  στους Δήμους και…και…και… και…
Αντί για τον Καιάδα που μας ρίχνουν και το Ζάλογγό μας(3000 αυτοκτονίες, όσοι και οι νεκροί σε πολέμους όπως αυτός τώρα) υπάρχει και άλλος δρόμος:
Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ  ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ -Ε.Ε -  ΔΝΤ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ

Τ.Ε.ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Αιτ/νίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου