11/3/13

Η τοπική επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ καταδικάζει με το ποιο κατηγορηματικό τρόπο την βίαιη επίθεση που δέχτηκαν οι ειρηνικοί διαδηλωτές της πόλης του Μεσολογγίου από τις αστυνομικές δυνάμεις καταστολής και όχι μόνο.




 Η σιδερένια φτέρνα του κράτους μαζί με την εξαντλητική λιτότητα για το λαό είναι τα μόνα δόγματα που εφαρμόζονται με θρησκευτική ευλάβεια τα τελευταία μνημονιακά χρόνια, ανεξάρτητα από τα πρόσωπα κα τα κόμματα που εναλλάσσονται στους κυβερνητικούς θώκους. Η κατάλυση βασικών άρθρων του συντάγματος αλλά και πολλών αρχών του νομικού μας πολιτισμού δείχνει ότι οδηγούμαστε στη μετάλλαξη του πολιτεύματος της αστικής δημοκρατίας έτσι όπως την ξέραμε τουλάχιστον μέχρι σήμερα, προς ένα  καθεστώς έκτακτης ανάγκης.
 Οι οικονομικά χειμαζόμενοι  πολίτες αυτού του τόπου δεν πρέπει να περιμένουν τίποτε καλό από τους αυτόκλητους σωτήρες μας, εξάλλου το έχουν αποδείξει όλο αυτό το διάστημα με τις πολιτικές τους. Ας αντιδράσουμε όσο είναι καιρός με όπλο την αλληλεγγύη και τους συλλογικούς αγώνες μας πριν η βλάβη για τις ζωές μας γίνει μη αναστρέψιμη.
Αγώνας λοιπόν όχι για μια λιγότερο επώδυνη διαχείριση του συστήματος αλλά για τη πλήρη ανατροπή κάθε βαρβαρότητας που καταδυναστεύει και δηλητηριάζει καθημερινά  τη ζωή μας.

                                                                         Τ.Ε. Αιτ/νιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου