6/11/12

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ (6-7 ΝΟΕΜΒΡΗ)


Συνάδελφοι οικοδόμοι , εργαζόμενοι εργαζόμενες πάρτε μέρος μαζικά στην 48 ωρη γενική απεργία
Πρέπει τώρα να ανατρέψουμε τα σχέδια της τριτοκοματικής Κυβέρνησης , ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΑΡ , της Ε.Ε. του Δ.Ν.Τ. του Ελληνικού και ξένου Κεφαλαίου .
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίμε εμείς για την σημερινή κατάσταση (οι εργαζόμενοι ο λαός) γιατί μάθαμε να ζούμε με πολλά λεφτά , θέλουν να μας γυρίσουν πολλά χρόνια πίσω .  Καλλιεργώντας τον εμφύλιο μεταξύ των εργαζομένων (δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ντόπιων και ξένων εργατών ) . Σε αυτή την κατεύθυνση αξιοποιούν την φασιστική Χρυσή Αυγή .
Θέλουν να διαλύσουν όποια εργατική κατάκτηση και δικαίωμα απόμεινε ακόμα όρθιο απ τις προηγούμενες Κυβερνήσεις . Διαλύουν τα  ασφαλιστικά ταμεία , την υγεία παιδεία , την σύνταξη , φέρνουν μισθούς Βουλγαρίας ή Κίνας , μισούν  τον λαό και τους εργαζόμενους και θέλουν να τους καταστρέψουν οικονομικά . Κρύβουν την πραγματικότητα ότι η κρίση είναι παγκόσμια (κρίση του καπιταλιστικού συστήματος) θέλουν να ενοχοποιήσουν τον λαό φορτώνοντας του τα βάρη . Να μην πληρώσουν φράγκο αυτοί που ευθύνονται (ντόπιο και  ξένο Κεφάλαιο).Όταν αρχίσει ξανά  να υπάρχει ανάπτυξη να έχουν ξεμπερδέψει με τους εργατικούς νομούς και τα δικαιώματα , εφαρμόζοντας ένα νέο μεσαίωνα .
Με την δύναμη του αγώνα και της απεργίας , να διώξουμε αυτούς που πριν ένα χρόνο μας δούλευαν , δήθεν αντιμνιμονιακοί . Τώρα είναι έτοιμοι να διαλύσουν τα πάντα με το πακέτο των 11,5 δις θέλουν να γεμίσουν τις τράπεζες με ζεστό χρήμα να πληρώσουν τους ευρωπαίους τοκογλύφους και για το λαό μόνο τα χρέη . 
Οι οικοδόμοι βιώνουν την ποιο άσχημη κατάσταση στον κλάδο , η δουλειά είναι σπάνιο  φαινόμενο στο Αγρίνιο . Δεν έχουμε υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης στον κλάδο και πρέπει άμεσα να αγωνιστούμε και να απαιτήσουμε . Να μην καταργηθούν τα βαρέα και ανθυγιεινά , να μην εφαρμοστεί ο νομός για κατάργηση των επιδομάτων (εποχιακό επίδομα , επίδομα παιδιών , επίδομα ενεργείας) . Απαιτούμε  να πέσει τώρα η κυβέρνηση . Να περάσουν οι τράπεζες στο δημόσιο με εργατικό έλενχο . Διαγραφή του  χρέους και έξοδο από την ευρωζώνη. Να καταργηθούν όλα τα χαράτσια .Να παραγράφει μέρος των δανείων των χρεωμένων νοικοκυριών.
 ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΛΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 10 πμ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου