14/11/13

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στις 12 Δεκέμβρη δικάζεται η εφημερίδα «Εργατική Αλληλεγγύη» για τις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές της απόψεις. Καλούνται να δικαστούν η Κατερίνα Θωίδου (δημοσιογράφος της εφημερίδας, μέλος Συντονιστικού ΚΕΕΡΦΑ), Τάσος Αναστασιάδης (εκδότης, αγωνιστής του εργατικού κινήματος) και Πάνος Γκαργκάνας (διευθυντής της εφημερίδας και μέλος του ΠΣ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ), μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο Ιωάννης Ανδριόπουλος, δικηγόρος, έμμισθος συνεργάτης της Χρυσής Αυγής.
Την ώρα που αποκαλύπτεται πλέον επίσημα η εγκληματική δράση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, αποτελεί πρόκληση να δικάζονται αγωνιστές του αντιρατσιστικού – αντιφασιστικού κινήματος. Αντίθετα, η υπόθεση θα έπρεπε να πάει στο αρχείο και να ερευνηθεί η έκταση των διασυνδέσεων του μηνυτή με τους δολοφόνους νεοναζί.
Καταγγέλλουμε αυτή τη δίωξη, που εντάσσεται σε μια ολόκληρη εκστρατεία στοχοποίησης της Αριστεράς με την ανιστόρητη «θεωρία των δύο άκρων».
Καλούμε όλους τους φορείς του εργατικού και λαϊκού κινήματος και της δημοκρατικής κοινής γνώμης να συμπαρασταθούν στους τρεις διωκόμενους και στην «Εργατική Αλληλεγγύη».

13/11/2013
Δημήτρης Δεσύλλας
Περιφερειακός Σύμβουλος

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου