17/2/13

Κάτω τα χέρια απο τη μαχόμενη αγροτιά - Η τρομοκρατία δε θα περάσει



Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας για την τρομοκρατία σε βάρος του αγροτικού μπλοκου στο Φανάρι:
Μετά την προσπάθεια καταγραφής των πινακίδων των τρακτέρ στο μπλόκο του Φαναρίου, η αστυνομία «κάλεσε» αγρότες του μπλόκου να δώσουν καταθέσεις.  
Τέτοιου είδους ενέργειες έρχονται σαν συνέχεια των επιστρατεύσεων απεργών και των χτυπημάτων  σε βάρος κάθε πολίτη που στέκεται με αξιοπρέπεια απέναντι στην πολιτική της συγκυβέρνησης, της Ε.Ε και του ΔΝΤ. Έρχονται σαν συνέχεια της προσπάθειας να ποινικοποιηθούν οι κοινωνικοί αγώνες, με το χτύπημα των διαδηλώσεων, των κοινωνικών αγώνων και την απαγόρευση των απεργιών.
Ο ακροδεξιός συφερτός της συγκυβέρνησης, μιλά για «δυνάμεις της ανομίας και του χάους που εμποδίζουν τη χώρα να μπει στην ανάπτυξη». Οι μόνες δυνάμεις ανομίας και χάους, σε αυτή τη χώρα, είναι η κυβέρνηση, η τρόικα ΕΕ και ΔΝΤ και τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που υπηρετούν. Είναι αυτοί που έχουν βυθίσει τους εργαζόμενους, τη μικρομεσαία αγροτιά και τη νεολαία στη φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση. Είναι αυτοί που επιστρατεύουν την καταστολή και τις ολοκληρωτικές μεθόδους, το παρακράτος και τη φασιστική βία για να χτυπήσουν το λαϊκό και το νεολαιίστικο κίνημα.
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ
ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ-ΜΠΛΟΚΑ-ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ
20 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ-10 π.μ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου